Neem contact op voor meer informatie of voor het beantwoorden van jouw specifieke vragen. Laat je onderdompelen in het boeiende, prikkelende en vaak zalvende geloof van de magie en de hekserij!


 Contacteer mij   0485 61 16 04
Algemene verkoopsvoorwaarden

Kristallen bol Toekomst van de Raven

Oproep aan alle heksen, tovenaars en liefhebbers van gotische decoratie! Voorspel de toekomst en geniet van de stijl van deze Raven Skulls Crystal Ball. Deze heldere gotische kristallen bol heeft een handgeschilderde, koud gegoten harsbasis. De met de hand beschilderde basis zal zeker in de smaak vallen bij elke liefhebber van occult design. Drie zwarte ravenschedels kijken vanuit het midden naar buiten. Elk heeft een natuurlijk gekleurde, realistische snavel. Witte details sieren de zwarte delen van hun schedels, inclusief dierenriem- en alchemistische symbolen.

Tussen de schedels zitten magische matrices met cirkelvormige patronen en meer symbolen. Deze kristallen bol past gemakkelijk in elk occult decor. Natuurlijk ziet het er goed uit tijdens Halloween, maar je kunt het ook het hele jaar door toevoegen aan elk gotisch interieur. Het is geschikt voor tafels en planken, zodat u het kunt plaatsen waar het het beste bij uw interieur en esthetiek past. Deze gotische kristallen bol is een geweldig cadeau voor iedereen die houdt van mystieke decoraties of het verzamelen van kristallen bollen.

De kristallen bol wordt erbij geleverd!!!


Categorie Kristallen bol